Šamorínska 10, 821 06 Bratislava

Priestranný rodinný dom pri Bratislave – Svätý Jur

Podhradie 616/29, Svätý Jur, Slovensko
360.000 €

Detaily

1.NAJ Reality v mene vyhradeného zastúpenia vlastníka nehnuteľnosti ponúka na predaj rodinný dom vo Svätom Juri časť Neštich, vzdialený len 16 minút jazdy autom od Bratislavy s výbornou dostupnosťou po vybudovanom diaľničnom obchvate.
Svätý Júr je vyhľadávanou lokalitou, ktorá je starobylým mestečkom s viac ako 700-ročnou vinohradníckou tradíciou obklopené unikátnymi terasovitými vinohradmi na úpätí Malých Karpát, ktorá vám ponúka oddych v lone prírody v bezprostrednej blízkosti Bratislavy. Časť Svätého Júra – Neštich kde sa rodinný dom nachádza, je oblasťou Slovenskej histórie Veľkomoravského hradiska Neštich.
5 izbový rodinný dom má tri podlažia ku ktorému je k dispozícií 177 m2 zastavanej plochy a nádvoria pre vonkajšie posedenie pri grile so záhradkou a skrytým altánkom s parkovaním dvoch aut priamo na vlastnom oplatenom pozemku a aj s parkovaním aut vo veľkej dvoj garáží, ktorá je situovaná priamo v dome. Záhrada, pozemok k domu sú nenáročné na ich udržiavanie.

DISPOZÍCIA
Dispozícia riešenia domu je veľmi praktická. Akonáhle vstúpite do domu cez hlavný vchod cez predsieň alebo garáž (polo zapusteného) podzemného podlažia, suchou nohou sa dostanete cez schodisko do prvého nadzemného podlažia dennej častí rodinného domu kde sa nachádza veľká obývacia miestnosť s krbom a terasou (loggiou 8,4 m2 ) na posedenie pri kávičke s výhľadom na Malé Karpaty. Obývacia miestnosť je prepojená posuvnými dverami do priestrannej kuchyne. Ďalšou výhodou je, že na tom istom podlaží je ďalšia miestnosť, ktorá sa môže stať Vašou pracovňou alebo hosťovskou izbou a na poschodí sa nachádza aj samostatná toaleta. Ak sa zvečerieva a chcete si dopriať dobrého spánku prejdete do nočnej častí rodinného domu na druhom nadzemnom podlaží s veľkou rodičovskou spálňou a dvoch priestranných detských izieb. Druhé nadzemne podlažie je vybavené samostatnou kúpeľnou s toaletou. Z druhého podlažia je prístup aj do podkrovia.
Rodinný dom je pripojený na všetky inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, kanalizácia a má aj vlastnú studňu. Dom je murovaný s kvalitnými plastovými oknami.
Dispozície miestností:
PP (zastavaná plocha 88,5 m2) s čistými výmerami miestností spolu 61.9 m2:
– 36 m2 garáž s dvoma garážovými bránami (vykurovaná)
– 4,1 m2 technická miestnosť s plynovou kotolňou
– 4,8 m2 kúpeľňa
– 6,1 m2 sklad/ pivnica
– 2,8. m2 sklad pod schodiskom
– 8,1 m2 chodby a schodisko
Na podlaží je možné po drobných stavebných úpravách vytvoriť si spojením kúpeľne a skladu vlastný wellness.
Výhodou celého polo zapusteného podzemného podlažia, je prirodzene vetranie miestností s denným svetlom s otvárateľnými oknami.

Medzi PP a I. NP sa nachádza hlavný vchod s verandou s bezpečnostnými dvermi a podestou (predsieň) z ktorej sa dostanete schodiskom do garáže alebo do dennej častí rodinného domu.

I. NP (zastavaná plocha 90.5 m2) s čistými výmerami miestností spolu 66,7 m2:
– 29,9 m2 obývacia miestnosť
– 8.4 m2 loggia
– 11,1 m2 kuchyňa
– 5,6 m2 pracovňa / hosťovská izba
– 1,0 m2 toaleta
– 10,7 m2 chodba a schodisko

II. NP (zastavaná plocha 85,6 m2) s čistými výmerami miestností spolu 60,9 m2:
– 18,7 m2 rodičovská spálňa
– 16,7 m2 detská izba / spálňa
– 11,7 m2 detská izba / spálňa
– 8,3 m2 kúpeľňa s toaletou
– 5,5 m2 chodba

Výhodou predávaného domu je, že si ho môžete zariadiť podľa Vašich predstav. Dom je vyprataný s okamžitým nasťahovaním sa a jeho užívaním.

Cena predávaného trojpodlažného rodinného domu s celkovou zastavanou plochou 264,6 m2 sa ponúka za veľmi prijateľnú cenu 360.000 Eur, začo by ste dnes pri cenových reláciách na výstavbu rodinný dom nepostavili, nakoľko náklady stavby pri dnešných cenách by sa pohybovali približne okolo 530 000,- Eur + náklady na kúpu pozemku, projektu a dlhý čas na vybavenia stavebného povolenia.

Ak vás naša ponuka oslovila kontaktujte nás a radi vás uvidíme na obhliadke.

V cene domu sú už započítané komplexné provízne a právne služby a správne poplatky na katastri nehnuteľností. V prípade záujmu zabezpečíme poradenstvo v oblasti financovania kúpy.

Video